Her inne er alt lov.

Heihei, alle solskinn!

Jeg ville bare titte innom for å forsikre meg om at dere som leser bloggen min, vet at jeg ikke skriver det jeg skriver for å klage, være negativ, syntes synd på meg selv, osv, noe som slettes ikke er tilfellet. Jeg deler det jeg deler fordi jeg vet at det er mange som tenker og føler det samme, uansett hvilke grunner ting kommer av. Jeg vil at dere skal kunne ha et sted hvor dere føler dere litt mindre alene, og hvis dere ønsker det, ha et sted hvor dere kan snakke om ting som ikke alltid er så lett å snakke om, ting vi føler ikke er ok å snakke om andre steder, på grunn av flere ting, men også samfunnets syn på negative følelser. Det er viktig å huske at det er lov å være lei seg, det er lov å være sint og lei, og det er også lov å vise og snakke om det, vi trenger det, for å spre glede må vi kunne føle det fra innsiden, og for å kunne føle det fra innsiden trenger vi å gi litt slipp på det som ikke er så greit, og da er det fint å ha hverandre. 

Det viktig å ikke alltid plastre over et sår som gjerne skulle hatt et sting eller tre, det betyr ikke at du er negativ, at du ikke er en positivt givende person å være rundt, eller er et genuint godt menneske. Det er så mange som har det verre, på så mange måter, sånn vil det alltid være, og jeg er så heldig og vanvittig takknemlig for livet jeg har, det er så viktig å se, huske, og sette pris på, men vi kan alle ha det vondt, stort og smått, det er det som er så spennende med mennesker, for vi kan alle ha føle og tenke det samme, uansett hvor vi er fra, uansett hva som kan gjøre øyeblikk tunge, vi er alle bare mennesker, og vi har kun hverandre.

Håper dere får en superfin dag!
Har dere noen planer?
 

2 tanker om “Her inne er alt lov.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s