Åhh, god damn.

Heihei, skjønninger! Har dere en fin onsdag?

NAM NAM NAM
Tenkte å dele en liten oppskrift med dere, frokost, lunsj eller bare et mellommåltid. Det finnes jo ingen grenser for hva vi kan ha i en smoothie, la fantasien kontrollere, den kan være tykk eller tynn, drikkes eller spises, grønn eller rosa, bruk det du har der og da, du trenger ikke følge en oppskrift til punkt og prikke, når det kommer til oppskrifter lager jeg alltid mine egne, men lar meg inspirere av andres, vi liker alle forskjellige smaker.

Smoothie:
4 bananer (Gjerne fler, men her i huset er det dessverre fler som liker bananer, så i dag måtte jeg begrense meg litt, hehe.)
1 stor kopp med forskjellige fryste bær – bringebær, blåbær, rips, bjørnebær
1 ts acai pluver
Litt vann, gjerne havremelk/mandelmelk/kokosmelk også

Topping:
1 klementin
1 plomme
1 kiwi

Er det noe jeg savner å ha på toppen eller i, så er det definitivt sommerens beste jordbær og bringebær, de smaker ikke det samme nå som kulden trekker inn og mørket faller på, men det finnes jo så mye annet, så mye godt og spennende, hvor godt er det ikke med epler, appelsiner, fersken, druer, pasjonsfrukt og alt som finnes der ute, som vi bare glemmer i skyggen av sommerens heiteste frukt, og ikke for å snakke om grønnsaker, havregryn også, så mye som kan lures inn, spinat f.eks, selv ingefær er en stor hitt hos meg.

Jeg er ikke så glad i farger, eller, farger går greit, men jeg foretrekker de duse og mørke, og så klart svart, grått og hvitt, men når det kommer til mat, der er det en helt annen tone, farger, farger, farger, sterke, disse tunge høstdagene blir jo så mye bedre med litt farge, og da er mat i alle regnbuens farger tidenes gledesspreder. Sett av litt ekstra tid på kjøkkenet en dag i uka, eller syv, det gjør så mye med sjela, i hver fall min.

Publisert under Mat

8 tanker om “Åhh, god damn.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s