Hjertevarm.

Heihei, alle fininger!
Endelig har jeg fått satt (lagt) meg ned i sengen igjen for å oppdatere dere litt. Pjuh, for en travel uke det har vært, lykkefull og fin vell og merke, men nå har kroppen gått i protest med tidenes forkjølelse, snufs, snufs, men sånn er det, verdt det var det definitivt.

På tirsdag etter jobb løp jeg med kofferten på slep for å rekke toget mot Oslo, et to dagers opphold i storbyen hos mine kjære klarer jeg sjeldent avslå, shopping og familiekos sto på planen, shoppingen ble en liten skuffelse.. er det kun jeg som aldri finner noe når jeg først har muligheten? Men kosen ble det ikke mangel på, har det så fint der borte, åhh. Da torsdagen kom var det tid for å snu snuta hjem igjen, men denne gangen var jeg så heldig å få med meg krølltoppen hjem for helgen, samtidig som min bestevenn og kusine satte seg på flyet og var på vei mot oss.

Jeg ble sluppet av på veien for å møte kusinen min, og ble sittende ute i 3 timer, uten strøm på mobilen, etter en stund gikk det opp for meg at hun hadde satt seg på feil buss, og vi var nok begge litt på gråten på et tidspunkt, men plutselig sto hun der, og jeg tror jeg aldri har vært så glad for å se et menneske i hele mitt liv, hehe, vi lo, og vi ler fortsatt.

Vi har kost oss så vanvittig, jeg er så takknemlig for den jenta, hun gjør meg til et bedre menneske, får meg til å se hva som er viktig, minner meg på hvem jeg er, beriker hverdagen og livet med så mye, hun viser meg at jeg er bra nok, akkurat sånn jeg er, når jeg trenger det som mest, hun setter alltid av tid til de hun er glad i, uansett hvor travel og sliten hun måtte være, så ubeskrivelig takknemlig. Jeg har endelig ledd igjen, vi har ledd så mye, har vondt i kjeven, det har vært så godt. Selv da klokken nærmet seg midnatt satt vi på oss vinterjakkene, tok med oss longboardet, satte oss på rumpa og kjørte ned alle bakker vi kunne finne, selv midt i sentrum, kun vi, lukten av høst og ren lykke eksisterte. Dette har vært de fineste dagene på veldig, veldig lenge, dette kan jeg leve på til jeg er gammel og grå.

Hva har dere gjort i det siste, og hvordan går det?
Ha en fin kveld, håper uka blir bra for dere. Mange klemmer fra meg til dere.

2 tanker om “Hjertevarm.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s