Enda en helg forbi.

I skrivende stund sitter jeg godt plantet under teppet, musikken er på, filmen funnet frem, og her nytes brødskiver med avokado og peanøttsmør, nå har jeg endelig fått tømt glasset og kan si meg ferdig med ukens cravings. Herremin, som jeg har spist denne uka, hehe upsi, og jeg som spiser så mye fra før av også da, men det har nok vært høyest nødvendig, og det tror jeg det også blir i uka som kommer, må lytte til kroppen, og i morgen går første tur til butikken, så kan jeg endelig få handlet inn en stor mengde med frukt og friskt, det trenger både kropp og sjel nå. 

Nå har det fine besøket vårt reist, må si jeg savner de allerede, gledessprederne mine. Helgen er snart over, tenk så fort helgedagene flyr, milde måne, tenk om ukedagene hadde hatt samme rakett i bakluka, det hadde vært noe det. Helga har vært så fin og jeg har kost meg så vanvittig, kjærlighet til tusen, boller og godis, høst og dansing på gulvet i det nye huset, så mange øyeblikk jeg skulle ønske varte evig.

I dag var det tyngre å våkne, igjen, det er det ofte for tiden, følelsen sitter der før jeg i det hele tatt rekker å åpne øynene, et innpåslitent trykk i brystet, det nærmer seg halsen, nesten litt kvelende, realiteten er der før nattens drømmer har sluppet tak. Det er noe med søndagene, et bittersøtt slag i trynet, spesielt hvis helga har vært fin og innholdsrik, og uka som kommer er for travel til hva kroppen er i stand til å klare, for plutselig sitter jeg der med det jeg klarte å glemme i rusen av latter og kjærlighet, i fanget, som et slag i magen, påkjørsel kanskje, igjen og igjen, smell på smell. Men det er jo sånn det er, dagene, livet, vi må bare godta det, og når vi klarer det, så kanskje det en dag blir bedre, for det blir det jo.

Nå venter en film eller tre, litt godis også kanskje, hihi, muligens en tur ut, hmm, tror jeg skal lage meg en pizza jeg, så da snakkes vi forhåpentligvis snart igjen. Jeg håper i hvert fall at deres helg har vært fin, at søndagen er givende og at uka som kommer går over all forventing ♥ Mange klemmer fra meg til dere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s