Endelig er videoen her.

God torsdagskveld til dere, hjerteknuserne mine!

Endelig, herremin som jeg har strevd med denne videoen siden sist dere hørte fra meg, men endelig ville den lagre seg, JIPPI!! Så da tør jeg rett og slett ikke endre på noe mer, verken skrivefeil, klipping eller musikk, perfeksjonisten i meg skriker høyt, men jeg må roe meg ned med at en video er bedre enn ingen, selv om det kanskje ikke er helt 100%, så det beklager jeg, men håper dere vil like den for det om, det er så gøy å gi dere noe litt annerledes, håper dere syntes det samme.


Trykk på tannhjulet – quality – 1080pHD for mye bedre kvalitet.

Har dere det fint?
Håper morgendagen blir givende og fin.
Mange klemmer fra meg til dere♥
 

8 tanker om “Endelig er videoen her.”

  1. Du er offisielt den herligste jeg vet om!!! Håper jeg kan roe perfeksjonisten i deg ved å si at jeg syns videoen var helt perfekt! Det synes virkelig at du har lagt ned mye jobb i den og det skal du være stolt av. Du er så skjønn og jeg syns dette var veldig fint å se på. Elsker måten du kan stå og å være tullete i speilet, på tross av at du er helt alene, jeg klarer liksom ikke det. God egenskap! Ha en fin dag videre, vakreste ❤

    Liker

  2. Otilie S: Ååå, herligste Otilie!! Tusen takk for alle fine ord og setninger du gir meg, herremin jeg blir helt stum, rett og slett ❤ Så takknemlig og heldig som har deg her inne, du er så snill og go. Og alt går rett i retur til deg, fining. Ha en fin dag videre du også!!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s