Det kan ikke rettferdiggjøres med et bilde.

.. Noe så vakkert, må føles og ses med egne øyne. Solnedgangen, det skiftende lyset, vakrere og vakrere for hvert minutt som passerer, himmelen fylt med farger, de fineste farger, de går i ett, som et blikk fylt med kjærlighet mellom to personer, flytende og ærlig, den gylne timen.

Brystet som varmes av sommerfugler, hjertet hopper over ett slag, igjen og igjen. Lukten av vinteren som er rett rundt hjørnet, det er noe med den, avhengighetsskapende, høstens blader ligger døde på bakken, de er fortsatt like vakre som de var i sin skjønneste alder.

Kulden som sniker seg innpå, opp, under, overalt, den kalde nesetippen, de røde, varme, men prikkende kinnene. Hemmelighetene, de som er fortalt og de som er gjemt lengst inn i hjertet, for en liten stund er de ikke lenger hemmeligheter, ikke under de falne trærne, de kan nå overflaten, føles og tenkes på, hviskes om, det er lov her inne, i den mørke, litt skumle skogen, omringet av kveldens siste lysglimt, du er ikke alene.

Publisert under Foto

4 tanker om “Det kan ikke rettferdiggjøres med et bilde.”

  1. Lesning som dette, kommer jeg aldri til å få nok av!! Du skriver helt fantastisk, og bildene er såå vakre ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s