De små, men betydningsfulle tekstene.

Heihei, mine skjønninger. God onsdagskveld, snart helg igjen allerede!
Hvordan går det med dere?

Tenkte jeg bare skulle dele disse med dere, har skrevet og skrevet de siste dagene, og fikk positive tilbakemeldinger på Instagram, så da tenkte jeg at jeg kunne dele de her til dere også, så kan dere si i fra, hvis dere vil ha mer av det, hvis jeg har mer å skrive da, så klart.

Disse kan du tolke som du vil, for deg kan det bety noe annet enn hva det betyr for meg, akkurat som at det kan for meg bety noe annet i dag enn når jeg skrev det. Det er aldri direkte om eller mot noe eller noen, det er kun tekster vi kan kjenne oss igjen i, tolke må ulike måter, la de forandre seg i det dagene og følelsene forandrer seg. Og det syntes jeg er viktig at dere vet.
 

Publisert under Dikt

6 tanker om “De små, men betydningsfulle tekstene.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s