Sammen om livet, sammen om kjærligheten.

Heihei, fineste dere. God onsdagskveld!
Hvordan har dagen deres vært?

Beklager for lite oppdateringer i det siste, men life happens, er det ikke det man sier da? Og jeg har aldri sittet på et fly mer turbulent enn hva hverdagen er nå, på godt og vondt, men sånn er det jo for oss alle. Det skjer så mye, og jeg gleder meg til det øyeblikket hvor jeg får nok ro i sjela til å kunne sette meg ned og skrive ordentlig til dere, håper dere er tålmodige med meg og holder ut.

Tankene mine går ut til alle i sorg og alle med en ekstra klump i brystet, sender mange varme tanker, la oss ta vare på hverandre, verden trenger å føle mer kjærlighet, og jeg vet at vi kan stå sammen og vise hverandre hvor sterk kjærligheten er.
Mange klemmer fra meg til dere♥

2 tanker om “Sammen om livet, sammen om kjærligheten.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s