Bøttekottet, julebordet og hverdagen.

Phjuhh(!!), nå ligger jeg rett ut i senga mi her i mitt lille bøttekott, telysene er tent, sjokoladen på vei, og julemusikken har gått konstant siden jeg først satte føttene inn døren.

For en uke det har vært, travel og uvirkelig. Nå har jeg endelig flyttet inn, tenk det a dere, jeg, boende i et lite bøttekott, jeg og Harry Potter vet dere, jeg og Harry Potter. Dette føles riktig, naturlig og det er så godt. Men i dag trengte jeg å våkne opp til stillheten og et døgn uten planer, kun uendelig med kos og avslapping, kropp og hode er slitent nå, spesielt etter gårsdagens julebord som ble en perfekt avslutning på uka som har gått, det var så koselig, nydelig mat og vin, og ikke minst selskap, jeg er så heldig som har fått muligheten jeg har fått, med så mange fine mennesker, så takknemlig.

Det ble også noen nye bekjentskap i går, herremin, så koselig! Jeg har aldri vært en stor fan av small talks og nye mennesker, men nå liker jeg det bare mer og mer, og jeg tror ikke det har vært andre mennesker som har vært problemet tidligere, kun meg selv, min sjenerthet, frykt og stahet på at jeg er en ensom sjel som liker få og nære, men jeg er så glad for at jeg nå klarer å være litt mer trygg på meg selv, andre og verden, det unner jeg alle, og jeg håper vi step by step klarer å vokse mer, modnes, det er trengs, og det føles bra, vi har hverandre i ryggen, dette skal gå bra.

Ville igjen bare titte innom for å oppdatere dere, jeg svever fortsatt, finner ikke helt bakkekontakt, men den og virkeligheten treffer meg nok snart. Alt i alt har det vært en fin uke, så mye støtte og kjærlighet, besøk og godter, det er på dager som disse jeg gang på gang innser at vi er ingenting uten kjærlighet, vi må ta og gi, spre det så langt vi kan, du trenger det selv, og de gjør de rundt deg også.

Håper dere har det bra, tenker så mye på dere.
Mange klemmer fra meg til dere!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s