6 tanker om “mornin´”

  1. Åse: Ååå, fining!! Heier sånn på deg også, hvordan går alt sammen? Her går ting i en berg- og dalbane, formen henger ikke helt med på alt hverdagen har å by på, men sånn er det jo bare.

    Liker

  2. I FEEL YOU. So much. Er sykemeldt fra jobb mnd 3. Kan skylde på en litt heftig hjernerystelse og det samme gamle.. Har vært litt oppe i blandt, og det er så fint! Var nesten så jeg ikke turte å gå inn her i dag for å se hvordan du har det og lese det du skriver. Jeg håper så veldig, veldig at alt skal gå en vei, og det er såklart opp. Takk for nyeste innlegg. Du er god. Og dine ord gjør godt, selvom det er litt trist. Er det rart? Får jeg lov til å si takk? Jeg sier takk! Takk for at du skriver og henger i. For at du tar bilder av fine ting i hverdagen. Det inspirerer. QueenR

    Liker

  3. Åse: I have missed u!! Ahh, not cool, hjernerystelse, not cool, ikke det samme gamle heller.. Håper så veldig, veldig at du snart er tilbake i jobb og at hverdagslige ting er overkommelig. Er så godt å høre at du har vært oppe, og håper du når enda høyere snart, og at du blir der. Det er så klart lov å si takk, og jeg sier takk for at du enda tar turen inn hit, selv om det kan være litt skremmende, og for at du er du, for det er råere enn sushi. Du inspirerer, du gleder. QueenÅ

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s