Julen bringer frem barnet i meg.

Forhåndsskrevet innlegg, kl. 14:20, lillejulaften.

Heihei, skjønne julenisser! Har dere det fint?

Kjære vene, pjuh! Nå er stressnivået overgått, lommebok og sparepenger tømt, og jula rett rundt hjørnet, men denne julestemningen, den har jeg enda ikke kjent på. Jeg kan ikke tro at det er julaften allerede i morgen, iiiik (!!), verken følelse eller vær henger helt med, føles ut som vi er midt i Oktober enda, huff, jeg hører det er flere av oss som har det sånn i år.

Desember kom så brått på, jeg skulle jo nyte den så veldig i år, men med endringene som har truffet meg, på godt og vondt dette halvåret, har jeg rett og slett ikke vært helt tilstedet, selv ikke julemusikk har gitt meg den varme og gode følelsen i hjerterota, men forhåpentligvis trylles den frem i dag, når jeg endelig skal drar hjem til jul, for første gang, eller, det er så kort at jeg kan ta koffert og gaver på ryggen og gå hjemover, noe jeg skal, veldig snart. I kveld kommer min eldste søster, hennes mann og min lille krølltopp, men i år mangler vi våre fine fire go´klumper, som er bosatt i Tromsø, men håper på at julen neste år blir i nytt hus med alle samlet, men de skal nok få kost seg der oppe, tenker og håper jeg.

Tenk at dagen er her i morgen, hvor mamma har stått langt på natt for å trylle huset om til et julemirakel, treet pyntet og belyst, julesokkene på rekke og rad i sofaen fylt med godter, og lyden av julemorgen i bakgrunnen, med de der hjemme som jeg er så glad i, ahh, jeg blir som et lite barn, blir nesten litt flau. Og la oss ikke glemme pinnekjøtt, let me tell you, I´m eating it all, people. Tenk da, lukten av pinnekjøtt og kålrabistappe, pappa på kjøkkenet og et evig julekaos som får julestemningen frem, hihi. Åh, som jeg gleder meg, sommerfugler i magen♥♥Håper dere alle får en varm og fin jul, som fyller hjerte og sjel med uendelig kjærlighet. Jeg vet at julen ikke er like god for alle, julen fanger kontrastene i verden, kontrastene fra land til land, hus til hus, og menneske til menneske, så ekstra godt, så jeg vil sende tusen varme og kjærlige tanker til dere der ute, og hvis det er noe jeg eller vi kan gjøre, hjelpe deg eller hverandre med, så ikke vær redd for å si i fra. Ta vare på hverandre, og husk at det alltid, uansett, er noen som vil ta vare på deg.

Mange klemmer fra meg til dere♥

6 tanker om “Julen bringer frem barnet i meg.”

  1. Jeg tror jula får frem barnet i de fleste, kanskje bortsett fra stressede husmødre som må gjøre all jobben, haha. Jeg håper julefeiringa blir alt du ønsker og litt til, du fortjener så inderlig sånne fine øyeblikk. I kveld samlet vi familien for litt ost og kjeks i stua og det er så høyt verdsatt at vi var samlet alle fem, da broren min skal jobbe i morgen og ikke får feiret julekvelden med oss for første gang. Glad i deg snuppa, god jul ❤

    Liker

  2. Otilie S: Håper du hadde en god jul ❤ Tenker masse på deg og håper at utfordringen du når står oppi gjør deg godt i lengden. Glad i deg, fining ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s