Julens kos og varme, det nye årets sommerfugler og festligheter.

Heihei, skjønninger, god søndagskveld og godt nyttår!!
Håper dere gikk inn i det nye året med tidenes godfølelse, og at året som nå har startet gir lærerike utfordringer, minneverdige opplevelser, masse kjærlighet og glede.

Nå sitter jeg godt plassert hjemme hos mamma og pappa, tenkte det ville være godt å være her litt til før jula er over for denne gang. For noen dager dette har vært, det har vært den tyngste, men også den beste jula på veldig, veldig lenge, takket være familie og venner. Jeg har kost meg så veldig med min fine familie, få ting slår romjul med de. Vi har kost oss med mat og godis, og jeg tror rett og slett jeg må trille hjem til hybelen i kveld, vi har også kost oss med julemusikk og dans, filmer og spill, aking og en dag tilbragt i det nye huset.

Midt oppi romjulskosen rakk jeg også litt vennehygge, vi festet og lo til langt på natt. Alle drar jo som oftes hjem til jul, og da vil jo alle samles, og kjærligheten kan kjennes fra alle kanter, gleden står i taket, og det er så koselig, jeg tror det også er veldig viktig og nødvendig for oss alle i blant, vi trenger alle føle på det, minnes på at mye forandrer seg, men ikke alt.

Jeg har også endelig fylt 20 år, jippi, og jeg tror jeg aldri har hatt en bedre bursdag, faktisk. Dagen ble fylt med familiekos, og kvelden ble fylt med gode venner og enda et pang, stemmen forsvant med natten og feberen slo inn igjen i det klokken slo fem, paraceten gikk ut, og jeg fant senga, men det var definitivt verdt det, og jeg kunne gjort det tjue ganger til, og mer feiring blir det faktisk i morgen, hurra. Jeg føler meg så heldig, og samme følelse unner jeg dere, jeg er så takknemlig for alle jeg har rundt meg, denne julen har vært preget av et tungt bryst, en gråtkvalt hals og to blanke øyne, men nå sitter jeg igjen med sommerfugler i brystet, og følelsen av at denne julen tvilsomt kan toppes, jeg skjønner ikke hvordan de klarer det, men de lykkes alltid, og jeg kan ikke få takket de nok.

For første gang ble nyttårsaften tilbrakt et annet sted enn i hjembyen, og jeg tok turen til Trondheim, for å snuble inn i det nye året sammen med jenta som har fått meg igjennom det gamle. Jeg klarte så klart å låse meg utenfor hybelen min i 3 timer samme dag som flyet var 3 1/2 time for sent, så det ble mye venting den dagen, hehe, men i halv tolv tiden var vi endelig fremme, og møtte på to store glis, bestevenninnen min og kjæresten hennes, det ble pannekaker før vi traff puta lenge etter midnatt. Med på nyttårsfeiringen hadde vi fire kjekke og uslåelige dansefugler, ble så godt tatt vare på, vi hadde det helt topp, og jeg kan ikke huske sist jeg startet et nytt år på en bedre måte, og vi avsluttet ikke nattens festligheter før klokken slo halv åtte. Jeg lengter allerede tilbake, til de, til stedet og til dagene, for noen dager det var, jeg tror jeg sjeldent har hatt det bedre, svever fortsatt på en rosa sky.

Hvordan har dagene deres vært, og hva har dere funnet på?
Tenker så mye på dere, og håper så inderlig har 2016 gjør dere godt.

Mange klemmer fra meg til dere♥
 

3 tanker om “Julens kos og varme, det nye årets sommerfugler og festligheter.”

  1. Åh, dette var fantastisk fin lesning. Jeg blir glad av at du har hatt det fint, jeg blir glad langt inn i hjerterota. Jula mi har vært grei, jeg har veldig fin familie som bare er flotte og gode, men jeg skulle så gjerne hatt litt energi så jeg orket å være med de litt mer. Nå ligger jeg i senga i en kjellerleilighet i Sandnes og gruer meg til i morgen for da får jeg første dose cellegift. Det hjelper jo ingenting å grue seg, men det er vanskelig å la være når energinivået er på bånn. Sender gode klemmer til deg og håper den gode følelsen sitter i deg så lenge som mulig. ❤

    Liker

  2. Otilie S: Åå, så koselig at du syntes det, snuppa. Det gjør meg så glad at du blir så glad av at jeg er glad, for det viser så godt at du er et av de vakreste, godeste og fineste menneskene på denne kloden. Skulle veldig gjerne ønske jula di var bedre enn grei, men grei er i det minste bedre enn dårlig.. Familie hjelper alltid, og det er så bra at du har en god en. Det skjønner jeg så godt, at du ønsker mer energi, så du faktisk kan kommunisere med de, eller bare sitte å høre på, kjente så godt på den selv også. Jeg er så stolt av deg, du er så sterk og tøff, jeg skjønner ikke hvor du får styrken fra, den finnes jo naturligvis i deg, men jeg kan bare ikke fatte hvor flink du er. Dette skal gå fint, det kommer nok til å være et rent enkelt helvete noen dager, kanskje litt for mange også, men du skal klare det her, og du skal belønnes for alt du har måtte gå igjennom, jeg heier og heier og heier, og er så klart her om du skulle trenge det. Sender store og gode klemmer tilbake, som sitter i deg i en godt stund, varmer deg i kalde stunder. ❤ ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s