Morning glory.

God lørdag, har dere det fint?

Min lørdag starter rolig, og for å være ærlig så har jeg ikke begynt på frokosten engang, hehe, men nå begynner det smått å romle etter litt godter, på tide å lette på stumpen. Jeg har få planer for dagen, her går det i sjokolade, nøtter, serier og avslapping, og endelig har jeg fått vasket bøttekottet igjen, så nå nyter jeg det litt også, i stedet for å ligge å se på alt jeg må gjøre. Og er det bare jeg som har en obsession med hvitt sengetøy eller? Jeg fikk det til jul, og endelig fikk jeg tatt det i bruk, hihi, små gleder. Ha en fin lørdag og en fin helg♥

6 tanker om “Morning glory.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s