Uken som gikk

Besøkte pappa på sykehuset, en tur på butikken, litt sushi og fire skåler sjokolade, hjerteknus og øresus, den siste klemmen, Oslo og kjærligheten, godteri og familie, togturer og støy, netter og stillhet, klumpen, klumpen, klumpen, den som er der uansett, jobb, midt på lyse dagen, tårene, må løpe inn på do, før noen rekker å se meg, rødsprengte øyne, morningene, dagene, kveldene og ensomheten, fremtiden og mørket, hverdagen som kanskje aldri blir, noe mer enn det her, dagene som kanskje aldri vil slutte gjøre like vondt, som det her, jeg, jeg og kroppen, jeg og savnet, jeg og virkeligheten.

2 tanker om “Uken som gikk”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s