Vårstemningen sniker seg inn igjennom vindu og hjerte.

Heihei, skjønne gullhjerter, god helg, og snart god påske, jippi!!

Ahh, sola skinner, skjørtet skal på, godisen ligger klar i skapet og det er fredag, fyttirakkern så herlig. Nå er det like før jeg løper ut døren for en liten dagstur til Oslo, og innlegget er derfor forhåndsskrevet fra i går kveld, ville jo titte innom for å dele noen av bildene jeg har tatt den siste uken med dere, den har vært fylt med jobb, venninnekos, hockeykamper, sverigetur med mine to superhelter, frisk luft i vårsola og litt for mange matfriestelser.

Hihi, nå er jeg såå klar for helg, venninner og tvilling som kommer hjem i forbindelse med ferie, masse masse kos, godter og kjærleik, før en god gjeng av oss (jeg er redd for å måtte trekke meg i siste sekund, men satser på å klare å stritte i mot, heia heia) tar turen til Trysil på onsdag for enda mer sprell og uforglemmelig gøye dager. Gleder meg sånn til å være litt meg igjen, le litt. Tør ikke skrive så godt om uka som kommer eller hvor mye jeg i hemmelighet gleder meg, for det sitter så i meg hvordan det alltid ender opp med å gå når jeg ser frem til noe, men vi heier og satser, dette skal bli bra. 


Håper dere får en fin helg, og en solrik, kjærlighetsrik og fantastisk påske med de dere er glad i.
Mange klemmer fra meg til dere.
 

4 tanker om “Vårstemningen sniker seg inn igjennom vindu og hjerte.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s