En påske rippet inn i hjertet mitt for alltid.

Jeg sitter igjen med få ord, og det ikke bare på grunn av en hes stemme, men også fordi jeg enkelt og greit har hatt de fineste og beste dagene på veldig, veldig lenge, med så fine mennesker, jenter som kun har kjærlighet å gi, vi har bodd på minimalt med plass, og vært sammen til alle døgnes tider, og alt vi har gjort er å gosse oss sammen, jeg føler meg så heldig, og er så takknemlig. Nå er det på tide med avlsapping og enda flere godter, så jeg lar bildene tale for seg selv enn så lenge, tenkte jeg bare måtte titte innom for å dele noen av de med dere.


Håper dere har en rolig og varm søndagskveld og at dere har en veldig fin påske, uansett hva dere har fylt den med, ønsker dere det aller beste. Mange klemmer fra meg til dere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s