Kjærligheten

Med kjærligheten fant jeg hvile, og med roen som fulgte klarte jeg å akseptere at det ville ta tid å bli frisk. Med kjærligheten følte jeg meg bra nok og det ga rom til å bare være. Jeg trengte det for å kunne skape tid og plass til å bli bedre. Kjærligheten viste meg at jeg var nok, selv på mitt verste.

Processed with VSCO with 3 preset

2 tanker om “Kjærligheten”

  1. ❤ du skriver så fint. Jeg vet ikke helt hva jeg skal kommentere, men jeg hadde bare så lyst nå. Jeg håper du finner kjærligheten igjen, med deg selv. Jeg leser alt du skriver og det er så bra, leser det om og om igjen du treffer så riktig på alle ordene.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s