Noen glimt tatt med mobilen fra den siste uka.

Jeg hviler i tilstedeværelsen av mine nærmeste i disse dager, de holder hardt rundt om jeg vil eller ei, jeg frykter hverdagen, virkeligheten som venter der hjemme, i bøttekottet mitt, jeg er ikke sterk nok til det nå, trenger sårt litt hvile, sårt noen hjertevarmere.Håper dere har det fint, tenker på dere stått og stadig, sender klemmer og kjærlighet igjennom skjermen, håper finner hvilen dere også, og at dere har noen hjertevarmere. Mange klemmer fra meg til dere.
 

4 tanker om “Noen glimt tatt med mobilen fra den siste uka.”

  1. Koselig å ha deg her😊❤️ Og takk for super hjelp med greinene👍 bare synd du fikk så vondt i kroppen etterpå. Håper det ikke sitter for lenge i❤️

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s