Helgekosen.

Heihei, og god helg, endelig!!
Håper den blir fin for dere.

Jeg velger å så godt det lar seg gjøre å spise vegansk, altså ingen dyreprodukter, nå blir det så klart litt her og der av det ene og det andre, men sånn er det jo, spesielt i begynnelsen. Jeg prøver også å spise minst mulig av sukker, salt, oljer og andre tilsetningstoffer, det er ikke det at jeg ikke spiser det, men jeg prøver å være ops på hva jeg får i meg, og prøver å finne andre alternativer eller erstatninger som vil være bedre for meg, noe som fører til en mye bedre mage, mindre intense hjerteklapp, som jeg til tider sliter med, sukker og koffein forverrer for eksempel dette hos meg, jeg føler meg også mye bedre når det kommer til kropp og sinn, og siden en vegansk livsstil gir rom for å spise en god del mer til hvert måltid, er jeg som oftes alltid mett og tilfredsstilt frem til neste måltid. Og for å være litt sånn hippie, som svogeren min kaller meg for, så er det jo også mye bedre for dyr og miljø.


Chips fra Way Better, sjokolade fra Plamil og kokosboller fra Funky Fresh Foods (let me tell you, de er livet).

Dette er typisk helgekos for meg, dette varierer så klart fra helg til helg, nøtter og andre sjokolader er et must, ofte finner jeg nye ting jeg vil prøve, Sunkost som er alternativet her i byen er en ukentlig pengesluker. Er jeg på besøk på fredagskvelden eller overnatting hele helgen, skjer det litt for ofte at jeg også faller for disse «fristelsene» hjerne og luktesans manipulerer meg til å tenke at jeg savner, noe jeg alltid innser at jeg ikke gjør ved første bit, det er så rart og spennende hvordan smakssansen endrer seg.
 

Publisert under Mat

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s