Uken som gikk.

Jeg føler at uansett hva jeg skriver her, uansett i hvor mange timer jeg sitter her for å prøve å finne noen setninger å skrive ned, så vil de uansett aldri kunne fortelle, beskrive, hvor bom fast i mørket jeg sitter nå, brutalt og kvelende. Strever, savner, frykter. Får aldri et pusterom, selv ikke i drømmene, det holder meg våken hele natten også, kunne jeg ikke i det minste fått den, men nei, nå er det eneste rømnings stedet harddisken med alle bildene, jeg er på konstant desperat jakt etter nye serier og filmer, for nå, nå klarer jeg ikke virkeligheten, hverdagen, strevet, savnet og frykten.

Deler noen bilder fra den siste uka med dere, sykkel, Sverige, Oslo og biltur, venninnekos, familekos og godter, tingene som kan å gjøre tunge dager litt bedre.


Håper dere har det fint, at det dere blomstrer som våren og at solen titter mer frem enn enn regnet. Mange klemmer

6 tanker om “Uken som gikk.”

  1. Det var trist å lese. Håper ting går bedre etterhvert. Jeg anbefaler det tredje øyet på tv2 sumo. Så utrolig spennende, og man får ut litt frustrasjon når man blir så engasjert i en serie !!

    Liker

  2. Du får meg til å savne hjem. Hjem til deg hvor de østlandske skoger skaper rammer for kveldssolen. Hvor spontane små vors hjemme hos deg får meg til å huske hvem jeg er. Hjem hvor jeg kan titte innom døra di med noe godt, sånn som jeg pleide å gjøre i starten. Slik at mørket letter litt og smil og tårer slipper fram, akkurat som vi pleier å ha det. Jeg savner det, og deg, og jeg håper med hele mitt hjerte at du en dag vil bli guidet til et sted med hengekøyer, sommerfugler, magiske drinker, solhatter og svevende lykke. Og at det stedet er i hjemme. I deg selv. Så husk å bli liggende nede lenge nok til at du ikke føler deg svimmel når du reiser deg. Ellers vil du bare falle ned igjen. Igjen er tålmodigheten din satt på prøve, men husk også ar vi andre venter så lenge vi må. Uten problemer.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s