Vårsolen er den varmer mest.

Tusen takk for all kjærlighet jeg har fått i forbindelse med innlegget under, det og dere betyr så mye for meg, dere er så fine, gode og snille, jeg ønsker dere alt godt, og sender dere mange klemmer.

Jeg bruker dagene på det som slår livsgleden tilbake i meg, selv bare der og da, i det sekundet, det minuttet, i den livsviktige timen i løpet av en dag. Vårsolen, den varmer meg så godt, jeg smiler ukontrollert i det en sommerfugl følger meg et godt stykke på veien, og jeg ler godt for meg selv da jeg ser mitt eget speilbilde i butikkvinduet og innser at treningstightsen min er fullstendig gjennomsiktig, men det går bra, for det finnes verre ting, og dette, det er bare godt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s