Bildedryss fra en solfylt langhelg.

Sykkeltur etter sykkeltur, korte, men befriende. Sushi med min fine mamma, og en liten harrytur med min kjekke pappa. Spaserturer alene og med kjære, i gamlebyen, langs Glomma og der barndomsminnene slipper fri. Togtur med formiddagssola i fleisen, en kjølende smoothie og en (eller fire, hehe) velfortjent(e) kokkosbolle(r). Litt tusling i storbyen, og noen timer i sola på aker brygge med en venn slo heller ikke feil. Og en etterlengtet gjenforening med snuppa mi som endelig fikk vist meg leiligheten sin. Gode og koselige frokoster, og ikke for å snakke om fine dager, med kos og kjærlighet fra morgen til kveld, masse lek, is og godter med storbygjengen min på tre, snart fire. Tilbake i hjembyen ble det en tur ut med skjønne venninner, vi klarte også lure inn en karuselltur og noen latterkuler. I dag viste målestokken 26 grader, og jeg fikk se den negative siden ved å bo i et bygg uten hage eller takterasse midt i sentrum, nøt solen fra vinduskarmen, men fikk meg en liten tur ut tilslutt, jammen ble det ikke enda en is til også, hehe, og snart er jeg på vei ut døren en liten tur igjen, klokken er 20:30, og jeg skal ut i skjørt og t-skjorte, hadde det bare kunne vart evig, men, vi får nyte det mens vi kan, og jeg kan tenke meg at snickersisen frister like mye som i stad, hehe. Mellom slagene er det gode dager, gode øyeblikk, og det gjør godt.
Håper dere har hatt en fin uke og langhelg, og at dere nyter det lille som er igjen av søndagen. Mange klemmer fra meg til dere.

4 tanker om “Bildedryss fra en solfylt langhelg.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s