Just do it, sier Nike

Det e´kke bare bare sier jeg.

Det er dette jeg stort sett går i, i disse dager, det hender jeg bytter ut tightsen etter hva gradestokken viser, en som når ned til anklene, en som når til knærne, og en som når litt for kort. Det er godt, jeg trives best i treningstøy, det vet alle som kjenner meg, det er jo meg, det er jo den jeg var, og den jeg kanskje alltid vil være, delen av meg som skriker høyest om å få slippe fri.

Delen som kroppen som oftes må lukke ørene for, for hvis ikke, sier den i fra litt for sent, litt for bestemt, som nå, som i dag. Eller.. kanskje det er jeg som må lære meg å lytte litt bedre til den igjen, vi hadde jo nettopp blitt et dreamteam, men det er bare så godt å være meg og jeg savner det sånn. Jeg er også så redd, redd for det som venter inne, redd for det jeg trenger og prøver å rømme fra, jeg har det så mye bedre på rømmefot, og jeg skulle så gjerne vært det en stund til.
 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s