A Calvin and jeans kind of day.

Akkurat nå befinner jeg meg i Oslo, og det finnes ikke bedre enn barnehender tullet inn i håret og uendelig med nusser på kinnet, jeg føler meg heldig, er så takknemlig for de jeg har rundt meg, ekstra mye etter året jeg nå legger bak meg, jeg gråter selv av barnetv, lettrørt i disse dager kan du si, hehe, takknemlig for at jeg får kjenne på en kjærlighet så sterk så det kribler i brystet, takket være min vakre og voksende familie, og takket være gode venner. 

http://vsco.co/rikkeamalia/​

Jeg unner dere alle å kjenne på det samme, om det så bare varer i sekunder, så vet jeg så godt selv, hvor livsviktig det er, så jeg håper dere har noe eller noen, som slår livsgnisten tilbake i dere, jeg tenker på dere, og heier, og hvis dere en dag skulle trenge meg, så er jeg her, som dere alltid er her for meg.
 

2 tanker om “A Calvin and jeans kind of day.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s