Bildene som alltid går i papirkurven.

Er det noe jeg har lært disse snart syv årene, så er det at selvironi, det er en viktig faktor, noen ganger livsviktig også, for livsgleden er den som holder oss her. Min har bygget seg godt opp igjennom årene, litt vell også, selvironien altså, det er vell med god grunn jeg i juli har vært single as a pringle i 1 år. Og mens vi snakker om lonelygirl95 og selvironi, la meg bare si at jeg har en t-skjorte, hvor det står single lady on tour med sponsor: nav på ryggen, helt sant dessverre, så jeg kan ikke påstå at det er så rart jeg snart er 1 års jubilant, dobbelthaka har jo blitt permanent den også, hehe, menmen de små gledene dere, selv om det noen ganger må være deg selv.

Prøver lure frem litt joy and happiness mens jeg ser på og i kjent stil sjonglerer The Bachelorette og Gossip Girl på the love of my life, the man in my dreams, Mac junior:
Jammen i meg gikk det en kjekkas over veien akkurat i shooten også, livet i et politistudenthus e´kke så verst:

På dette tidspunktet vet jeg ikke lenger hva som skjer, en blanding av allergi som kicker inn, pluss denne joy og happinessen jeg prøvde lure frem: 

10 tanker om “Bildene som alltid går i papirkurven.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s