Summerloves.

For en helg, jeg er enda i et lite lykkerus av løøøve. Blir så alt for godt tatt vare på der borte, og koste meg glugg i hjel sammen med min fine familie, noen timer oppe hos mormor og morfar, gode samtaler med min gode tante, og hjertevarme, gøyale og viktige øyeblikk sammen med min bestevenninne og kusine, the love of her life, venner som jeg ikke har sett på alt for lenge og nye bekjente, for en bukett med fyrverkeri og store hjerter, for en vellykket feiring, og helg, ingen sommer uten en tur bort til mitt lille sommerparadis. Men , nå skal jeg hvile.

I det solen hadde rukket å gå ned, for så å stå opp igjen bak fjellene, i det musikken var på sitt høyeste og vi var omringet av god stemning og folk som danset, ble jeg sittende å snakke, har ikke selvtillit til å danse jeg vet dere, men uansett, så ble jeg fortalt noe jeg fant veldig, veldig morsomt, og med det, for første gang på lenge, begynte jeg å le, sånn sikkelig le, med den latteren jeg trodde jeg hadde mistet for lengst, den jeg trodde forsvant med han, den trillende latteren som kommer fra lengst inn i hjerterota, den som kun mine nærmeste kjenner til, den som når den først har startet, varer litt i overkant lenge, og det var så godt å le, og kjenne at jeg, jeg finnes der inne et sted fortsatt, jeg er fortsatt meg.


4 tanker om “Summerloves.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s