En fin helg i vente.

Mæhh, helg nå igjen? Tiden flyr nå som det er sommer altså, slow down, slow down! Her går det i overskyet, og frykt for regn, men heldigvis har jeg dere til solstråler, så heihei, mine fine blomster, og god helg!

I dag blir det venninner, kos og vin fra et sted mellom formiddag og ettermiddag, til kveld, og forhåpentligvis lenger enn som så. Selv om angsten sitter som lim til brystet, er det kun en ting å gjøre, og det er å utfordre seg selv, innse at dette skal gå bra, jeg skal klare meg, med herlige venninner i ryggen, satser på at den forsvinner med timene, og at dette uansett hva, på en god måte så klart, blir a day to remember, hihi, bank i bordet. Har dere noen planer for helgen da? Håper den blir god for dere.Et stort dryss med kjærlighet og mange klemmer fra meg til dere!

5 tanker om “En fin helg i vente.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s