Hva gjør du om dagen? Spiser. Hva skal du til høsten? Spise.

«I år var intet unntak – til julimåned mistet jeg kroppen min, som jeg mistet hjertet mitt i fjor. Juli har fått en liten forbannelse de siste årene, den har begynt å ta fra meg noe av det næreste og kjæreste jeg har, det som er vanskelig å måtte lære seg å leve uten. I år var det kroppen, i det både den og hjertet endelig begynte å komme seg etter de snart syv årene og etter fjorårets tap. Så i år som i fjor har deler av sommeren gått til kriblingen fra rastløsheten i kroppen som ikke kan gi etter, senga og bøttekottet, tre måltider som eneste daglige mål, klumpen i brystet og ensomheten, og igjen må høsten gå til oppbygningen av den falleferdige kroppen, sammensveisningen av hjertet, og de små tingene som tviholder på livsgnisten i de blanke øynene. Men neste sommer blir det ingen tap, ingen sorger, kjære juli, du har tatt knekken på meg, men nå er det jeg som skal ta knekken på deg, og du skal igjen med tiden, bli noe av det fineste jeg vet. Jeg er klar, hvis dere er det, og fortsatt vil ha meg.»

Forslag til pannekakene:

 • Havregryn
 • Bokhvete
 • ​Kakaopulver
 • Havregryn
 • Banan
 • Kanel

Forslag til topping:

 • Frukt
 • Bær
 • Nøttepålegg
 • Syltetøy
 • Sirup​

Forslag til smothiebollen:

 • Bananer
 • Kakaopulver
 • Bananer
 • Spinat
 • Kokos
 • Bananer
 • Mango
 • Ananas
 • Bananer
 • Fryste bær

Forslag til topping:

 • Frukt
 • Bær
 • Nøtter
 • Kokosflak
 • Smeltet nøttesmør
 • Frø
 • Syltetøy

Coco Crunch bollene alle snakker om fra Funky Fresh Foods, jeg fant oppskriften på Line Bjerks blogg:

 • 2,5 dl havregryn
 • 1 dl agavesirup
 • 2 ss cocosa extra virgin
 • Bokhvete
 • 4 ss rå kakaopulver

Jeg valgte å holde meg til det over, men du kan også ha dette i:

 • Lønnesirup
 • 2 ss sterk kaffe
 • 2 ts ekte vaniljepulver
 • 1 klype salt
 • Kokosmasse
Publisert under Mat

3 tanker om “Hva gjør du om dagen? Spiser. Hva skal du til høsten? Spise.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s