Hæla i taket, det er endelig helg.

Tjohei og god helg! Ikke at det utgjør en sånn veldig stor forskjell for meg da, helg altså, som noen liker å beskrive det – så har jo jeg helg stort sett hele tiden, men det er noe med denne helga uansett, ekstra god gosse stemning, eller hva? Og som oftes, noe som er intet unntak denne helga, så har jeg faktisk mer på planen enn hva jeg har i ukedagene. Hverdagen blir egentlig litt helg for meg, hvis vi tar gosse stemningen i minus, da trenger jeg hvile, mens helgas to travle dager blir til ukedager. Hehe, jaja, alt til sin tid folkens, en dag skal det også bli – working nine to five på meg, drittlei og desperat etter helg og søndagen, men jeg må si jeg gleder meg. Dere må ha en strålende helg, uansett hva den måtte by på, mine fine favoritter ♥ Kos dere med noe ekstra, som kokosbollene i innlegget under, for det må jeg ærlig innrømme at jeg har gjort, kun en igjen i dag, inkluderer den vell som vanlig i frokosten, selvinnsikt fremfor selvkontroll.. Hehe, upsi, så lager nok en ny runde i dag, menmen, er´re helg, så er´re helg.


 

5 tanker om “Hæla i taket, det er endelig helg.”

    1. Henriette Celin: Jaa, de er så gode, namnam!! Hehe, kokosboller skader aldri, i hvert fall ikke disse, er det helg så er det helg, det må da være lov å kose seg alle tre dagene, syntes nå jeg. Tusen takk, fine, og i lige så!

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s