Sommerens eventyr og øyeblikk, gjennom bilder og video.

Sommeren er offisielt over, snufs. Og jeg som enda går og venter.. Jaja, får finne frem boblejakka og satse pengene på neste år. Den som venter på noen godt, venter jo ikke forgjeves har jeg hørt. Og mens vi snakker om godt, så har sommeren vært god da, tross mangel på ønsket sol og varme. Jeg har blitt så godt tatt vare på av nære og kjære. Uavhengig av temperaturen i luften, så har sommeren varmet meg brennhett i hjertet. For alltid svak for sommerkvelder og vin, et glimt i øyet og en trillende latter, vestlandsidyll og østland i solskinn, dager på stranden og norske jordbær, familie, venner og nye bekjente, livets kontraster som glemmes under rosa skyer som hører sommeren med. Håper dere alle har hatt en fin sommer, at dere kan se tilbake på den når kulda kommer og la den varme dere fra topp til tå, og lengst inn i hjerterota.

Tannhjulet – quality – 1080pHD, for bedre kvalitet på videoen.


​Tenk at det allerede er høst, men forhåpentligvis blir den fin den også, det er vell ikke bare jeg som er svak for fargerike blader på bakken og telys i vinduene, en kopp te og en god film i det kveldsmørke nå begynner lure seg tilbake.

Fortell gjerne om deres sommer i kommentarfeltet, de små og de store øyeblikkene, jeg vil gjerne lese♥

9 tanker om “Sommerens eventyr og øyeblikk, gjennom bilder og video.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s