Hårklipp.

​Hola, gullklumper! Har dere en bra uke? Tenk at det er fredag allerede i morgen.

På tirsdag ble det en liten dagstur til storbyen jeg snart håper å kalle for hjem. Ei litta tur til frissen for å frisse opp frisyren, og det var jaggu på tie, sa nå i hvert fall frisøren en god del (om ikke for mange) ganger.

Hellandussen, det er alltid like merkelig å ta det som nå har blitt den årlige hårklippen. Håret rekker ikke lenger over og forbi boobsa, til speilbildets forskrekkelse, hadde begynt å tro det ikke fantes noe under der, hehe. De unaturlige og bleke tuppene har endelig funnet plass i søppeldunken og hårets endestasjon er igjen god som ny. Digg digg digg.


Jeg har alltid vært mest komfortabel med langt hår, mye på grunn av mitt første møte med frisøren i 2010 – hei bob​. Men også fordi jeg føler det kler meg og mitt runde/ovale ansikt mest, eller.. andre har i hvert fall en tendens til å uttrykke at det er det som tar seg best ut på meg, spesielt de gangene jeg lufter tanken om å klippe meg, da får jeg alltid et streng nei. Så nå bestemte jeg meg for å klippe det litt kortere enn nødvendig, med en litt sånn «only liked me with long hair so I cut it» og «Short hair don´t care» attitude, hehe neiida, men joda – for andres meninger om ditt utseende skal jo ikke stoppe deg fra å gjøre det du ønsker og føler for, selv om det er helt fair å syntes noen kler noe bedre enn annet, så vil jo de som kjenner deg syntes du er vakker uansett, som mamma for eksempel, og kanskje noen andre en dag vil se meg som hun gjør, i samme lys uansett mørke, i hvert fall hvis jeg prøver å begynne å se det litt selv, for det er jo kanskje det vi utstråler som er det viktigste.Jeg klipper meg hos Gevir i Oslo.

Hvilken hår-lengde foretrekker du på deg selv, har du noen morsomme historier fra frisøren?
Menge klemmer fra meg til dere.

7 tanker om “Hårklipp.”

 1. Det ble i hvert fall super fint 🙂 Jeg også elsket mitt lange hår før, og INGEN trodde jeg noen sinne kom til å klippe det – men for 1 år siden ble det visst kort – og det er jo faktisk utrolig deilig 😀

  Liker

 2. Du kledde det, ble veldig fint 🙂 Trives best med langt hår selv, men i fjor klippet jeg over halve lengden. Ble veldig fornøyd, men nå vil jeg veldig gjerne ha langt hår igjen 🙂 Helt til jeg finner en ny frisyre jeg vil ha da, haha. Er ganske ubesluttsom av meg..

  Liker

  1. Renie Landgraff: Tusen takk, så koselig! Hehe, godt vi er fler som er ubesluttsomme. Da er det bare å spare til langt til blikket fanger en ny frisyre å drømme om 🙂

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s