Helge-favoritter.

Heisann smukker, og god fredag! Jippi. Noen planer for helga?

Nå som jeg skal ha blitt ei selvstendig kvinne og ikke lenger kan godta det å dele en konto jeg ikke betaler for, så har jeg ikke lenger TV2 Sumo eller Dplay, jeg craver Truls Svendsen og Top Model mer en sjokkis, men jeg får bite i stoltheten til økonomien har samme smaksløk som meg. Jeg har i det minste HBO Nordic, Viaplay og Netflix, og ikke for å glemme NRK, som er gratis, never change u perfect as u are nrk pls. Så her kommer noen av de alt for mange seriene og filmene jeg bruker min tid på, kanskje dere får noen tips til hva dere kan titte på denne helgen.

Hvis vi ser bort i fra sjokoladen, popcornet og det mulige selskapet, så er filmer og serier sikre vinnere nå som helga er her, spesielt for oss uten tv, hehe. Jeg har allerede startet på popcorn-pose nummer 2 for dagen og sjokoladen krangler med sushien for å nå først ned i magen. Helgene, med andre ord hver helg, hvor selvkontroll og selvbilde flyr med vinden, har nok noe å gjøre med det at jeg aldri vil oppnå min ideelle kropp igjen. Meeen livsglede folkens, håper jeg kommer lengre med det enn med drømmekroppen. Jeg har også blitt helt frelst av The Affair som kan ses på HBO Nordic, og er nå allerede på episode 8 i sesong 1, episodene varer i 50 – 60 minutter, og jeg startet i går kveld.. Let´s see where I´m at neste gang vi snakkes, da treffer nok realiteten om mitt ensformige liv dere nok så kraftig, hehe.

Jeg er en gedigen pyse når det kommer til hva øyne ser og ører hører, sånn ble jeg født og sånn vil jeg nok alltid være. Selv halloween-episodene på Disney Channel kan bli litt i det meste laget for min del, til de rundt meg sin store frustrasjon. Det er som oftes jeg som har bestemt hva som skal vises på skjermen oppgjennom årene, de andre lærte fort av sine feil, og sluttet risikere sin egen og min nattesøvn, bet i det sure eplet og lot pysa bestemme. Deres nattesøvn fordi de fikk meg krypende opp i sengen, og min nattesøvn på grunn av nettopp det, mareritt. For eksempel: en gang da jeg så på Farmen slaktet de en gris, og jeg hadde et grotesk mareritt hver natt i hele to uker, altså.. er´re mulig?

Folk som kjenner meg og det faktum at jeg aldri eksponerer øyne og ører for noe skummelt lar seg skremme av fantasien min hver gang jeg ser for meg forskjellig jeg kanskje ikke skulle hatt i tankene, i hvert fall ikke bilder av, uten å ha sett en thriller, skrekk og/eller krigs-relatert film.

Jeg kunne heller ikke se på nyhetene som liten, kunne ikke slenge meg ned i soffakroken sammen med de andre da påskekrimmen kom på, og det kan jeg for så vidt ikke den dag i dag heller. Da jeg hadde kjæreste og han skulle grytidlig på jobb, våknet jeg som oftes også av vekkerklokka og klikket meg inn på sosiale medier og nyheter før jeg tenkte å legge meg til å sove igjen, men det tok alltid så mange timer før jeg klarte sovne at det tilslutt ikke lenger var nødvendig å prøve, for jeg ble så bekymret og oppkavet av nyheter jeg på dagen kanskje ikke ville reagert like sterkt på, så nå leser jeg aldri nyhetene før klokken 10, hehe. Men jeg har blitt litt tøffere med årene altså, gått litt ut av komfortsonen må jeg si. Meeen jeg må bare innse det.. jeg vil alltid være en sucker for romantikk og humor, spennende dokumentarer og min always guilty pleasure – reality. 


Bilder lånt fra Google.

Har dere noen serier eller filmer å anbefale? God helg til dere mine flotte, håper den blir fin.
Klemmer

2 tanker om “Helge-favoritter.”

  1. Vi er latterlig like, hahaha. Jeg har sett ca alt du delte her og jeg er verdens største pyse.. God helg da, vennen ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s