Let´s get comfy together.

Instagram: Skikkeligteit, Enkelpoesi, Alexanderfallo, Vondtihjertet, Hjerterot, Merpoesi, Mellomslaga, Tingjegaldrisa, Idakre, Diktertrikkenfrem, Renpoesi, Bareord, Enkeltmenneske, Poesipoesa, Papirhjerte, TrygveSkaug.

Det fineste jeg leser, ingenting treffer mer riktig i hjertet som det disse skriver, så vakkert og sårt. Jeg syntes det er vanskelig å velge ut noen favoritter å legge til her, for jeg har så mange av dem og hvis jeg først starter føler jeg at jeg ikke kan la dere gå glipp av noen, med da blir jeg sittende her i noen dager, så jeg legger  bare ved mine tre nyeste hjerteknusere, så kan dere finne deres egne.

«Han pleide å være følelsen av å endelig komme hjem, og jeg vet ikke hvordan jeg forklarer at han er borte lenger, jeg vet bare at jeg har hjemlengsel hele tiden» @Skikkeligteit

«Hun var regnbuen selv. Men lite hjalp det når han var fargeblind.» @Uforstyrret

«Du så på meg da men hei se på meg nå nå nå nå nå jeg danser mye bedre se på meg nå ikke se det du så se på meg nå.» @Alexanderfallo

«Jeg fant ingen andre som deg, men jeg fant masse andre greier, så nå har jeg ikke plass til bilen i garasjen.» @TrygveSkaugTights – Nike, Intersport // Sko – Adidas, Stress Oslo.

Dette innlegget skulle egentlig bare inneholde en overskrift og bilder av mine favoritt tilbehør å slappe av i, med en liten duft av cravingen etter å ha noen å se på film med, men det hender jeg plutselig blir inspirert og kommer på at jeg har mer å si, så beklager liten sammenheng mellom de tre faktorene.
 

6 tanker om “Let´s get comfy together.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s