Inn i hjertet

Jeg har startet en ny Instagram profil! Jeg starter med nostalgi langt tilbake i arkivet, så all fortid etterhvert blir forbi, så jeg kan begynne å dele nuet og en fremtid. Tenkte å bare si i fra! @ihjertet

Håper mandagen har vært alt annet en blå. Ønsker dere en solfylt uke, mine vakre solstråler.

Publisert under Dikt

6 tanker om “Inn i hjertet”

  1. Kjenner meg så godt igjen i tekstene på instagramprofilen, det er nesten skummelt. Følger den selvfølgelig og i kjærlighetssorgen jeg føler nå kjennes det kanskje litt fint ut.. at noen kan forstå tomheten, og at man ikke er helt alene. selvom det er trist og det knyter seg i brystet mitt når jeg leser noe av det så er det godt å få satt ord på det man føler så sterkt. Screenshotter de fleste, de som treffer meg iallefall og har de lagret på telefonen. ❤

    Liker

    1. Tina: Så fin du er, Tina, tusen takk for en så fin kommentar. Så koselig at du setter pris på diktene mine, skulle så klart ønske du ikke kjente deg igjen i de fleste, men når du først dessverre må det, så er det godt å høre at det hjelper litt. Sender mange klemmer. ❤

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s