Winder wonderland

Hold it right there December, you´re going waaay too fast!!
Nissehjertet mitt gråter litt i det jeg ser dagens episode av Snøfall, i det jeg trykker i meg enda litt grøt, og innser at det hele snart er over.. eller, vi er jo bare halvveis, med det har gått såå fort, var det ikke akkurat 1.Desember da? Nå må a mor få stumpen i gir, rekker jeg å kjøpe, pakke, pynte, skrive og sende gaver og julekort nå da.. Fyttikatta, take me twelve years back, mener å huske at Desember gikk i slow motion da. 

Nå skal jeg prøve å puste litt med magen, være tilstede og virkelig nyte det som er igjen. Håper dere har en fin og varm (til tross for kulden ute) førjul, og at dere får tilbragt tid med de dere er glad i, og de som er glad i dere. Igjen, jeg er alltid her. Tenk at det i morgen bare er en uke til lillejulaften da! 


Processed with VSCO with c1 preset

Takk for alle fine kommentarer, snaps og meldinger på alle mulige sosiale medier, det setter jeg så ubeskrivelig pris på, dere varmer hjertet mitt så inni hampen. Sender alle gode ord, tanker og klemmer til dere, dere er virkelig helt enestående, tenk så heldig jeg er som har dere, åhh.

Publisert under Foto

4 tanker om “Winder wonderland”

  1. Du tar så fine bilder!! Hadde så lyst til å kommentere på innlegget under, men jeg klarer ikke. Du er så sterk. Og jeg kjenner meg igjen. Alt for godt kanskje. Vil bare si at jeg ser deg (på sosiale medier, er ikke så creep.. haha). Du er sett. Og det du beskriver med stamming er en del av symptomene som kan følge med. Jeg gjør også det i perioder, i andre får jeg 6er i norsk. Og det får du og hvis du en gang har krefter nok til å prøve. Ikke gi deg. Du har mye dypere innsikt i livet enn de fleste andre. På godt og vondt. Det er en tung byrde å bære dessverre. Heier på deg. som du sier selv svinger livet. Ikke glem det uansett hvor irriterende og hjerteskjærende det enn er<3

    Liker

    1. Åse: Ååå!! Tusen takk, fineste Åse. Du kjenner deg for godt igjen, og det vet jeg. Du er sterk du, tro meg. Du er sett, som du ser meg ser jeg deg, vit det. Du er enestående, 6er i norsk, hvordan klarer du, som jeg beundrer og ser opp til deg. Heier på deg!!

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s