En kjærlighet så ekte, men ikke rett.

Det er på de dagene noen spør meg uforventet om deg, en vilt fremmed, en psykiater, en flørt eller en av mine nærmeste, jeg innser hvor vakkert alt dette egentlig er, kjærligheten, men også sorgen som følger de gangene den ikke er rett. For før jeg i det hele tatt har rukket å svare, kan jeg kjenne det feste seg til brystet igjen, halsen blir gråtkvalt og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få pusten tilbake, tårene er på nippet til å falle, jeg kan ikke si et eneste ord, for da raser alt sammen, inkludert meg selv, og hver minste lille del av meg verker, akkurat på samme måte, måten jeg kjenner til best, måten den verket på i årevis.

Hva gjør du, hvordan har du det, hva skal du i morgen og ler du fortsatt på den måten? Plutselig tenker jeg på deg igjen, og det eneste jeg vil er at du har det bra, du er savnet, lengst inn i hjerterota mi, for alltid, vit det.

Tenk så vakkert det er da, sånn egentlig.. at midt oppi all verkingen som på sekunder har funnet tilbake til meg, og til tross for at jeg er over det nå, om ikke helt, så nesten, så sitter det enda i meg på øyeblikk som dette, tenk at jeg har elsket et menneske så høyt, at det aldri helt vil forlate meg, og kanskje noe i meg aldri vil komme helt over det, og hvor sårt, men også hvor vakkert er ikke det? At et menneske har betydd så mye for deg, mer og sterkere enn noe annet.

Tenk at det finnes en kjærlighet så ekte, men som også ikke er rett, det finnes ikke vondere eller mer frustrerende enn akkurat det, men jeg har funnet en måte som gjør det litt lettere å leve med, og det er å se hvor vakkert det kan være, at til tross for at vi ikke varte evig, så vil det som var for alltid leve i og sammen med meg til mitt siste åndedrag, og på en måte da vil jo også du gjøre det, og var det ikke det vi lovet hverandre da? Og sist, men ikke minst, kanskje viktigst av alt – tenk så vakkert alt med den rette vil bli, når det ikke føles ut som at en kjærlighet kan bli større, mer ekte eller vakrere enn den første, eller den andre eller kanskje den tredje, men så kan den jo det, bare vent å se, du har enda den siste igjen.


Bilder – Instagram // og egne tekster

10 tanker om “En kjærlighet så ekte, men ikke rett.”

 1. Du skriver så vakkert ❤ sitter selv med en kjærlighetssorg fra juni, som innimellom blir litt glemt, men aldri helt, og som alt for ofte river i brystet, som det gjorde den sommerdagen han fortalte at det ikke lenger ville være oss to. Jeg lurer på hvor lenge jeg skal ha det vondt, selvom jeg vet at det kan være veldig lenge. Jeg gleder meg til å kjenne kjærlighet sånn på ordentlig igjen – og til det ikke lenger føles ut som at jeg aldri kommer til å elske noen så høyt, ha det så fint og morsomt med noen, at noen kommer til å se på meg sånn som han gjorde.

  Liker

  1. Tina: Tusen takk for at du syntes det, det er veldig hyggelig ❤
   Denne kjærlighetssorgen altså, det er som de sier, de finnes sorg, så finnes det kjærlighetssorg, det er noe helt annet, ut av en verden vi er i stand til å sette ord på fullt og helt, må føles på for å kunne bli forstått. Rivingen i brystet er så brutal og vond, den unner jeg deg virkelig ikke.. håper den etterhvert dukker opp sjeldnere og sjeldnere, og at den tilslutt ikke er der lengre. Det er det å ikke vite hvor lenge det vil vare, sitte i, som kanskje er noe av det verste, tidenes tålmodighetsprøve, det er så utrolig frustrerende. Det skal gå over, selv om det kanskje vil ta tid som du skriver, men fokuser på deg selv og de tingene som gjør deg glad, gjør mer av de og omring deg av mennesker som løfter deg opp, i stedet for de som drar deg ned. Du har noe å glede deg til og jobbe deg frem mot, for du har enda flere kjærligheter igjen, om du ikke er heldig og møter på den rette neste gang du faller. Noen skal elske deg høyere, få deg til å være at du aldri har hatt det bedre, noen skal bli den morsomste du har møtt, som aldri mislykkes med å få deg til å le, og sist, men ikke minst, ingen kommer til å se på deg akkurat som han gjorde, og godt er det, for du skal møte noen som ser på deg på deres måte, som bare de kan, måten de kun ser på deg på, blikket som vil få deg til å glemme alle blikk, blikket du skal våkne til hver morgen til ditt siste åndedrag. Mange klemmer til deg, heier sånn på deg

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s