Det er det

Det finnes ingen dag mer passende enn å dele dette på. Dagen tok en uventet vending og jeg kjenner at det å våkne opp i morgen føles litt uoverkommelig, jeg klarer verken spise eller bevege meg, har sittet i mørket og på badegulvet siden jeg kom hjem. Heldigvis hadde denne videoen rukket å laste seg opp mens jeg var borte, og jeg ble tvunget til å se igjennom den enda en gang før publisering, og da innser jeg at selv for meg selv så gir den håp om bedre dager, gode øyeblikk som gjør dager som denne verdt å kjempe seg igjennom. For det er nettopp det jeg vil med å dele denne videoen, og det er at selv om det kun treffer en eller to små sjeler, så er det nok for meg, så lenge det har hjulpet noen, så lenge den ga noe til noen, jeg håper bare at en som virkelig trenger det kan finne noe i den å holde fast på, så personen vil bli her hos oss litt til.

Just wanna say the biggest thank you til mine kjæreste, fineste og godeste familie og venner, spesielt på dager som denne, og som de i videoen, men også på de gode, for ingenting hadde vært godt uten de. Og dere da så klart, jeg er så glad i dere alle sammen.


Tannhjulet – kvalitet – 720pHD for bedre kvalitet.

26 tanker om “Det er det”

 1. ❤ kommentar til å følge drømmer: man kan aldri forutse hva som kommer til å skje.. og da har du valget om å prøve og gjøre dine egne erfaringer eller å sitte med tankene om hva som kan bli mulig utfall. Pass på å ikke sammenligne deg med alle andre. Ja, de jobber med sine ting, men du, jeg og alle andre som har/har hatt kanskje det som føles som verdens mest uforståelig vonde diagnose vet at vi sliter oss i hjel for det lille livet vi i perioder har. Forskjeller på folk vil det alltid være og det er kun tilfeldigheter rundt hvem som blir utdelt de forskjellige godene. Det er like urettferdig for alle, og dermed blir det på en måte rettferdig? Så imponert over at du har søkt hjelp, for meg har psykolog og spesielt kognitiv terapi vært gull. Hadde aldri i mine villeste drømmer sett for meg at jeg noen gang kunne være i så god form som jeg er nå. Ekstremt klisje og skummelt sant: "det handlet ikke om hvordan du har det, men hvordan du tar det". Dette ble betydelig lenger enn planlagt. Føler jeg ikke trenger å si det, men så klart så jeg hele videoen, og som alltid treffer du meg! Takk!

  Liker

  1. Åse: Vi må ta sjansen, den er verdt å ta, for det er jo kanskje et større tap å bli sittende enn det er å prøve og gjøre dine egne erfaringer. Veldig godt poeng, akkurat det der er så utrolig sant, jeg sier jo alltid; at vi alle kan føle og tenke på det samme, uansett om grunnene til det er helt forskjellige, for vi har jo alle vårt, det er bare en forskjell på hva, men uansett kan det fortsatt gjøre like vondt, og derfor, som du sier; så blir det som kan føles så urettferdig – rettferdig. Er så utrolig glad for at du har funnet hjelp i det, og at du er i din beste form på lenge, jeg er så vanvittig glad på dine vegne, og det skal fortsette å gå fremover for deg. Heia heia. «Det handler ikke om hvordan du har det, men om hvordan du har det» Nettopp, trengs ikke si mer enn det. Takk selv, takk for at du er du, for at du så videoen og for at du tok deg tid til å sende meg en så viktig kommentar. ❤

   Liker

 2. Jeg setter veldig pris på at du deler dette og kjenner meg igjen i mye av det! Tusen takk for at du er du, og at du deler dette!

  Liker

  1. Marthe: Selv om jeg så klart skulle ønske du ikke kunne kjenne deg igjen i det, i hvert fall ikke de tyngre stundene, så er det koselig å høre at det blir satt pris på, når du først må ha det som du har det, det er jo alt jeg vil med dette, hjelpe på et eller annet vis. Jeg heier på deg, ønsker deg alt godt, og håper det blir fler gode øyeblikk med vonde fremover. Takk for at du er du, og for at du så på og kommenterer, det setter jeg så blir på. ❤

   Liker

 3. Hei
  Siden du har ME ville jeg anbefale deg å sjekke ut lightning process! Jeg har selv hatt ME og lighting process ble jeg SÅ mye bedre av. .

  Liker

  1. Anonym: Hei! Lightning process har jeg hørt veldig mye om, på godt og vondt, men det er veldig mange som har god effekt av det, også mamma er veldig positiv til dette. Godt å høre at det har hjulpet deg, håper du har det mye bedre nå og fungerer bra.

   Liker

 4. Søte Rikke ❤ Det var en fantastisk video på så mange måter. Så menneskelig. Ville bare si at du ikke må ha dårlig samvittighet fordi du tør å drømme selv om du er syk. For vi skal få lov å drømme til tross for sykdom vi også. Jeg slet med dette selv. Men husk; du og jeg (og så mange andre) går igjennom noe som få på vår alder gjør. Vi kjemper så tappert hver eneste dag, for de dagene eller øyeblikkene du snakker om. Vi fortjener å følge drømmene våre, til tross for begrensningene. Er det noen som burde unne seg å føkge magefølelsen og drømmene våre, så er det jo vi ❤ alle andre også selvfølgelig! Men håp og drømmer er jo noe av det som gir oss troen på en fremtid. At vi har noen steder å legge håpet ❤ Jeg ønsker mer enn noe annet å bli forfatter selv om jeg har forfalt veldig kognitivt etter jeg ble syk. Jeg har begynt å lære meg å tegne, både for hånd og digitalt. Kanskje jeg på et eller annet tidspunkt kunne blitt selvgående av dette. Blir jeg flink nok? Aner ikke. Men akkurat nå så sier jeg til meg selv at flink nok eller ikke, det har ingenting å si. Disse tingene er så viktige for hvordan jeg har det ❤ Kjære Rikke, gjør de tingene som gir deg noe. Skriv klokken fire om morgenen til fingrene ikke klarer mer, tren og få den gode følelsen, spis den sjokoladen, drøm stort og tør å tenke stort! Du motiverer så mange og setter ord på det beste og det vanskeligste på en så ærlig og flott måte. Vær stolt av deg selv, og husk å klappe deg selv på skulderen innimellom ❤ Stor klem til deg! Dette klarer VI! For du er ikke alene ❤ (herrefred, det blir alltid så fryktelig langt når jeg kommenterer xD men du engasjerer og motiverer, såper jo derfor) ;*

  Liker

  1. Jenny Cornelia: Gode Jenny ❤ Veldig koselig at du syntes den var fin, og ikke minst menneskelig, for jeg vil gjerne være så menneskelig som det er mulig å være i en video. Jeg skal begynne å drømme igjen, sakte, men sikkert. Med law of attraction kan vi klare alt. Ved at du skriver at du "slet" tolker jeg det som at du har kommet over deg, og lar deg selv drømme igjen, og det er utrolig godt å vite. Troen og håpet er det viktigste vi har, det er jo det som holder oss gående, helt klart. Du kan klare hva du vil, så lenge du vil det nok, og forfatter kan du bli, uten tvil. Så gøy at du har lært deg å tegne, godt å ha sånne ting å koble av med, noe som får tiden til å gå litt. Du blir flink nok, det er jeg sikker på, men som du sier, så er det viktigste at det er ting som gir deg gode øyeblikk. Åhh, du er så god altså ❤ Jeg skal gjøre de tingene, og det må du også gjøre – skrive og tegne, og gjøre alt annet som gir deg livsgnisten tilbake og holder den hos deg for alltid. Tusen takk for denne kommentaren, den betyr mye, og jeg setter så pris på at du tar deg tid og krefter til å legge igjen så mye godt til meg. Takk for at du er du. Det her fikser vi!! Heier på deg. Stor klem tilbake ❤

   Liker

 5. Åh denne videoen traff meg rett i hjertet både på godt og vondt. Takk Rikke for at du tørr, for at du er så tøff og ærlig å snakker om slike ting. Dette er faktisk første gang jeg kommenterer en slik video/innlegg. Men jeg kjente meg såå sykt mye igjen av masse du sa og det fikk meg til å føle meg litt mindre alene. Måten du tenker og reflekterer over ting viser at du er klok og du inspirerer meg! Følg magefølelsen din, jeg har veldig troa på deg!

  Liker

  1. Cecilie: Det er både vondt og godt for meg å høre at den treffer, for det er jo det jeg vil; at du ikke skal føle deg alene, samtidig som jeg ikke vil at noen skal kjenne til det vonde i videoen og i hverdagen. Takk selv, fine du, takk for alt det altfor gode du syntes om meg, og for at du setter pris på det jeg gjør, det betyr mye for meg. Du er ikke alene, aldri glem det, jeg er her om det vonde biter i for hardt. Følg magefølelsen din du også, jeg har troen på deg, og heier!

   Liker

 6. Jeg setter så utrolig stor pris på denne videoen. Den traff meg skikkelig og kjente meg sinnsykt mye igjen i det du sa. Du er ikke alene. Vi er ikke alene. Håper så inderlig du følger magefølelsen og drømmene dine. Du er gull verdt. Takk for at du er du og takk for st du gjorde natten min litt bedre. Disse øyeblikkene altså❤❤

  Liker

  1. Sarah Amalie: Åhh, takk for at du setter pris på den, det betyr så mye. Vondt og godt at du kan kjenner deg igjen i alt dette. Vi er definitivt ikke alene, aldri glemt det. Håper du har flere gode øyeblikk enn vonde. Jeg skal prøve på det, så må du love meg å prøve på det samme – følg magefølelsen din og drømmene dine, du kan klare alt. Takk for at du er du, denne kommentaren og du er gull verdt, og takk for at du lot meg gjøre natten din litt bedre. ❤ ❤

   Liker

 7. Fy søren, Rikke! Jeg så hele videoen og jeg blir så rørt og ikke minst stolt av å vite at så gode mennesker som deg finnes. Stå på! Som du sier; we’re in this together, dette greier vi!<3

  Liker

 8. ❤ Jeg heier på deg! Slet selv med depresjon i 6år, mens nå har jeg det myemye bedre. Det finnes alltid håp, selv om man kanskje må kjempe så hardt for å komme dit så vil det være verdt det

  Liker

 9. Heier på oss!! Kjenner meg så sykt igjen i denne videoen, depresjoner og kjærlighetssorg er kjipe greier 😦 Du er bra!

  Liker

 10. Takk Rikke! Dine ord og din visdom er en av de «fine» øyeblikkene du prater om, for meg. I dag ga du meg håp, når jeg trengte det som mest.

  Liker

  1. M: Takk selv, for at du ga meg denne kommentaren, det er for sånne som deg jeg velger å dele, og jeg setter så pris på at du sier i fra til meg, at det blir satt pris på og hjelper. Sender varme tanker og styrkeklemmer

   Liker

 11. Wow! Dette må være den mest ærlige, nydelige, triste og tøffeste videoen jeg har sett. Kunne ikke stoppe å beundre ditt vesen mens jeg satt å så på, tårene stoppet forøvrig aldri di heller. Gud hvor den sjela di rørte meg, og jeg takker deg for at du delte denne ærlige og usensurerte videoen av deg selv. Jeg kjenner meg igjen i mye av det du sier, samtidig som jeg ikke har det på samme måte. Likevel var det noe som rørte meg langt inne i hjerterota, og jeg følte bare for å fortelle deg det. Til slutt vil jeg bare si at jeg har troa på deg, og at du kan nå langt. Bare fortsett å utstrål det gode mennesker du er, så når du dine mål, sakte med sikkert. Det er jeg helt sikker på.
  Håper du en dag blir så frisk som du kan bli og at du er lykkelig. For det fortjener du, ilag med så mange andre som sliter.
  Tusen takk igjen! ❤

  Liker

  1. Amalie: Åhh.. du, tusen takk. Så god du er, til tross for at jeg skulle ønske tårene lot være å trille mens du så den. Herremin, nå sier du for mye godt, nå er det jeg som blir rørt av sjela di her, og jeg takker deg, for at du så den og for at du tok deg tid og energi til å legge igjen denne utrolig fine kommentaren til meg, setter så pris på det, og det betyr så mye for meg. På en måte skulle jeg ønske du ikke kjente deg igjen i det, at det rørte noe i deg, men samtidig, når andre også dessverre på føle på det negative i denne videoen, så er det godt å vite at det utgjør en liten forskjell å dele det, det er jo det jeg ønsker. Takk for at du har troa på meg, og jeg har troa på deg også, og heier masse på deg.
   Håper du har det bra, flere gode øyeblikk enn vonde, ønsker deg alt det beste i verden.
   Tusen takk selv ❤

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s