4 tanker om “Kanskje er de minste tingene som er størst.”

  1. Det her trengte jeg virkelig. Tusen takk!! Håper du har mange gode, fine mennesker rundt deg som gjør hverdagens små og store situasjoner magisk ❤

    Liker

  2. Fine, gode, reflekterte og omsorgsfulle Rikke. Ta til deg dine egne råd, du har all rett tll å leve ut drømmene dine! Vi har alle ansvar for eget liv og det gjelder både studenten Kari, søppeltømmer Ola og alle som én. Samfunnet kollapser ikke av at noen har guts nok til å gjøre det de virkelig vil. Faktisk hadde ikke samfunnet gått rundt uten de, alle gründerne, backpackerne og bloggerne eller hva enn det er snakk om. Alt henger sammen og vi trenger litt av alle yrker og interesser.
    Jeg er helt lik deg når det kommer til triste nyhetssaker, faktisk klarer jeg ikke lese aviser i det hele tatt da det påvirker meg så negativt at det ikke er godt for noen ting. Men leva livet skal vi uansett, verden blir ikke mindre trist av at vi skal sitte og være lei oss over nyheter. Vi må spre glede og humor hvor enn vi går og det vet jeg at du gjør en nydelig jobb med allerede. Solstråla 🌻

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s