Weekend

Nyter dere sol og langhelg dere også eller, og har helga vært fin? Heldigvis en liten bonus-dag i morgen, det gjør godt, håper på sol da også! Hålaa forresten, vakreste solstråler, tenk å spre  mye varme og glede som dere gjør a! Tenkte bare titte innom med noen bilder fra helgen, så titter jeg innom igjen i morgen med en liten video fra påsken. 

Helga har vært fin, startet den med en liten tur til storbyen, unnet meg en liten hårklipp på Gevir (som er det eneste stedet jeg tør å klippe meg, jeg har en skrekkhistorie fra en frisør her i byen, og jeg tar aldri den sjansen igjen), og litt i overkant mye mat på Funky Fresh Foods, men jeg tenker jo som så at hvis jeg ikke blir fit av å spise sunt og trene en dag, så kan det umulig skade å unne seg noe godt en dag eller to (hva med fem, hehe) – la helg være helg, med god samvittighet (ha også like god samvittighet i ukedagene om du skulle binge på noe snadder, livet er for kort til å angre på noe som var godt). Rakk også en snartur innom venninner for et lite vors, de gjør virkelig godt for sjela alle disse jeg har rundt meg altså, åhh. I dag ble det en ordentlig norsk søndag med en søndagstur på sykkelen, hvordan det tilslutt ble 17km er for meg et under, har lagt som en slakt siden, og regner med jeg holder samme stil ut kvelden.


Håper dere har det fint! Tusenvis av hugs, og masse kjærlighet til dere.

2 tanker om “Weekend”

    1. Otilie S: Du er herlig<3 Hehe ja fyf, ble litt i det meste laget, men kroppen henger sammen i dag også, så tar det som et godt tegn, no worries snupp. Heia deg!

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s