Mai du skjønne milde

Milde og milde, fru blom..
Shalom (vet ikke om dette er riktig ord å bruke, men vi i venninnegjengen har begynt å si dette til hverandre når vi møtes, etter at ei av oss kom tilbake fra reise *leser betydningen på wikipedia og konkluderer med at det er et passende ord her inne også*), fineste gullklumper! Hvordan står det til hos dere? Dere hører lite fra meg for tiden, men det er jo kanskje ikke noe nytt.. det er jo også det som er så fint med dere, i hvert fall dere som har fulgt meg lenge, det at dere vet at fra meg kommer det noen innlegg litt nå og da, dere holder ut og er tålmodige med meg uansett. Vit at jeg setter veldig pris på det.

Dagene er travle, og travlere blir det med dagene og ukene som kommer. Tenk at det er 17.Mai allerede på onsdag, verdens koseligste dag(!!), da blir det fest fra morgen til kveld, med de av oss som er hjemme, snart veder resten av flokken hjem også, som jeg gleder meg. Jeg rekker ikke helt å følge med, dagene flyr avgårde, og jeg er enda i begynnelsen av mars, jeg som f.eks trodde jeg hadde så god tid med å trene meg klar til sommeren, men denne sommeren får igjen ta meg som den jeg er, før vi vet ordet av det er den jo allerede forbi også, vi må huske å nyte den mens vi kan, hver solstråle varmer.Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s