Det er dette som er livet

For en uke dette har vært!! Jeg ha´kke ord. Vet ikke hvor jeg skal starte.. eller om jeg i det hele tatt skal legge ved noe tekst, for bildene sier kanskje det meste, det er jo det som er så fint med bilder.

Nasjonaldagen har sjeldent vært bedre, vi startet det hele med champagnefrokost og dagen fortsatte i samme heidundrades fantastiske seil, som vi hygget oss, og så fint vi har det sammen. Som mange allerede vet er jeg tidenes 17.Mai elsker, det blir faktisk nesten litt flaut, men altså.. for en koselig dag da dere!! Jeg blir så rørt av å se så mange i gatene, at vi alle samler oss for å feire og hvor glade alle er, vi hilser og smiler til hverandre, det finnes jo ingen annen dag vi nordmenn gjør det?! God stemning fra morgen til kveld, mat, drikke og morsomme sprellerier. Det er så mye kjærlighet i lufa, åhh, nei.. den dagen er fin altså. Jeg var ikke i seng før halv tre, så skal si jenta tok det rimelig rolig på torsdag.

Fredag tok jeg turen inn til Oslo for å feire ei av mine kjære, og det ble ikke noe mindre gøy der heller, som vi kan å kose oss, og denne natten var jeg ikke i seng før 06, skal ikke skryte på meg mye skjønnhet om dagen, for å si det slik, for denne søvnene man så sårt trenger har det blitt lite av, men uten tvil verdt det. De rundt meg liker å tulle med at jeg endelig lever ut ungdomstiden litt, bedre sent enn aldri si. Resten av helgen koste jeg meg med mitt lille crew, det finnes ikke bedre måte å våkne på enn barnelatter som kan høres opp til loftstua, og små skritt som tasser forsiktig opp trappen, for så å bli omfavnet av verdens godeste klemmer, og bli servert late som frokost på sengen. Åhh, så glad jeg er i alle rundt meg, altså.

Hvordan har deres uke vært? Feiret dere 17.Mai, og ble dagen fin? Og fant dere på noe sprell i helgen? 
Håper uka som nå er i gang er solfylt på alle måter, og at dere har fine dager og øyeblikk, til tross for mulig øving til eksamen, jobb og alle hverdagslige rutiner. Nyt en is eller tre, i godt selskap, utrolig hva det kan gjøre. Tenker så mye på dere, loveu all.

Klemmer fra meg til dere!

2 tanker om “Det er dette som er livet”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s