Hvis jeg ikke kan lukte min egen parfyme, som andre lukter den, kan jeg egentlig se meg selv, som de gjør da?

Disse klippene startet med at jeg sendte de til kusinen min (derfor så mye engelsk), fordi jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg, jeg ville bare hjem, hjem hjem hjem, og gjemme meg lengst under dyna, kanskje under madrassen til og med. Mens jeg snakket gikk det plutselig opp for meg at det sannsynligvis og dessverre er mange som føler det på samme måte, som syntes enhver annen er finest, uansett hva, men kun ser feil og mangler ved seg selv, som man ikke legger merke til ved andre, og heller ikke ser på som feil og mangler om de skulle påpeke noe de ikke liker ved seg selv, men alt blir så annerledes når det er snakk om en selv. Jeg tenkte derfor at det var noe jeg burde dele med dere, i håp om at det på et eller annet vis kan hjelpe noen der ute, kanskje kan noen føle seg mindre alene, noen ganger er det godt å vite at vi er fler i samme båt, selv om man så klart ikke unner noen andre å føle det på denne måten. Eller bare at noen lar seg motivere av at we’re in this together, we got this, og at vi ikke skal få ødelegge for oss selv denne sommeren, for vakre er vi i alle farger og fasonger, uansett hva vi selv måtte se og mene. 


Tannhjulet – kvalitet – 720pHD for bedre kvalitet

Jeg ønsker ikke komplimenter eller hva det nå måtte være dere ønsker å uttrykke om meg etter på ha sett denne videoen, for denne videoen handler ikke om hvordan jeg ser ut, den handler om hvordan jeg føler meg, og hvordan jeg ser meg selv uavhengig av hva alle andre måtte se og tenke. Egentlig så handler den ikke om meg i det hele tatt, dette handler om oss, og det er derfor jeg deler den med dere, og det er også derfor det er så viktig for meg at dere ikke sammenligner meg og hvordan jeg ser ut med dere selv, her skal kun følelser og tanker sammenlignes. Dette handler om selvfølelsen og selvtilliten, kanskje mer det indre enn det ytre. I stedet for å gi meg komplimenter skal du gi deg selv noen, det er du som fortjener de. Se deg selv sånn du ser meg og hvem som helst andre enn deg selv, så skal jeg øve meg på å se meg selv sånn jeg ser deg, dere og alle andre enn meg selv, for vakrere mennesker enn alle dere finnes ikke.

4 tanker om “Hvis jeg ikke kan lukte min egen parfyme, som andre lukter den, kan jeg egentlig se meg selv, som de gjør da?”

 1. Stå på, fine deg! De fleste av oss kan nok kjenne på samme følelser i blant, du er ikke alene<3

  Liker

 2. Duuduuduu!
  Selv om du skriver du ikke ønsker komplimenter i retur av dette innlegget så klarer jeg altså ikke å la være. Jeg beundrer deg så veldig for ærligheten din! Den får meg til å innse at jeg ikke er alene i å tenke slik. Den eneste tanken som har vært konstant hele mitt liv er tanken og trangen på å ville være en annen, fordi det å være seg selv er så slitsomt – så voldsomt utmattende, men så er det det at det å være seg selv er det beste vi kan være – det fineste vi kan være uansett. Tanken som slo meg når jeg så videoen var «Shit, tenker Rikke sånn om seg selv? Men hun er jo så fantastisk flott? Kanskje jeg da selv ikke er så aller verst selv, i og med at jeg tenker helt likt?»» Så du skal ha en stor klapp for det – at du setter ord på det, deler med oss og får oss til å tenke.

  Liker

  1. Caroline Elida: Tusen takk for at du setter pris på ærligheten, jeg syntes det er så viktig å være det, og da er det så hyggelig når det hos noen faktisk blir satt pris på. Du er virkelig ikke alene, ikke i noe her i livet, ingen tanker, ingen følelser, uansett hvor alene du kanskje måtte føle deg. Jeg forstår at du har tenkt sånn hele livet, fordi jeg har gjort det selv, men det jeg ikke forstår er at ei så vakker ei som du er, på alle måter, mistrives som den du er. Det er så sant det du sier, om at det å være oss selv, er det beste og fineste vi kan være. Det var nettopp den tanken jeg håpte skulle dukke opp, for jeg får den alltid selv når jeg hører av andre at de tenker sånn om seg selv, og den tanken får meg alltid til å tenke, og den hjelper faktisk litt. Takk, fine du, du er fantastisk flott du.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s