Jeg må gå nå

Så klart vil det ta tid. Det å gi slipp på det du elsker. Det er å gjøre det motsatte av det alt i deg sier at du skal gjøre. Det er å gå i mot deg selv fullt og helt, men du må for at du skal få det bedre. Du kan ikke holde fast på noe som ikke lenger er. Du kan ikke bli bare sånn i tilfelle. Kjærlighet er å kjempe sammen, og når den ene bare tar kan du ikke fortsette å gi. Du må videre.

2 tanker om “Jeg må gå nå”

  1. Wow. Det her traff meg så sykt. Takk. Takk for at du klarte å sette ord på hva jeg føler uten at jeg har vært i stand til å klare det selv. Har lest dette innlegget 30 ganger nå, og det er som om du vet akkurat hvordan jeg har det, hvordan jeg føler det.

    Liker

    1. Trine: Takk. Takk for at du tok deg tid og ork til å sende meg denne kommentaren, kanskje da jeg trengte den som mest, og tvilte på om det igjen var feil av meg å dele det såre, om det kanskje kun er meg som føler det på denne måten. Skulle så inderlig ønske du slapp å føle på det her, den vonde biten ved det, så jeg håper du får mye medvind fremover. Sender mange klemmer. Tusen takk, vakre

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s