Å miste

Et gammelt notat:

Det er ingenting jeg ønsker mer, enn å gå tilbake i tid, til den tiden før vi forelsket oss, selv om det var kjærlighet ved første blikk. Jeg kunne sett forbi det, kjærligheten, kunne lukket øynene i det vi møtte hverandres litt for lenge til å bare være venner. Jeg skulle ønske vi forble venner, bestevenner, og kun det. Fordi ingen bestevenn var som han, vi var best på det å være venner, vennskapet var det vi bygget først, og det var det som ble grunnmuren i det hele. Det finnes ingen jeg har hatt det like bra med, gøy med, på måten jeg hadde det med han. Vi kunne vært bestevenner for alltid, vi to, hadde det ikke vært for alt det i mellom. Det er ikke det at jeg ville vært foruten forelskelsen og følelsene vi fikk, erfaringene, opplevelsene, hverdagen, livet og øyeblikkene som fulgte med det, men hadde jeg visst utfallet, ville jeg heller valgt å legge lokk på de, gjemt de på et sted kun jeg visste de fantes, følelsene altså, hvis det hadde betydd at jeg ville hatt han i livet mitt for alltid. For det er jo kanskje det som er den største sorgen ved å gå fra hverandre, det å miste sin bestevenn og sitt viktigste vennskap, kanskje er det det en type sorg, som aldri helt går over.

Å miste, er å lære seg å elske, på en annen, måte.Stein-Roger Olsen

2 tanker om “Å miste”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s