Lately, sommerdager med hjertevarmere

Hålaa, mine fine, og god søndagskveld! Håper alt står bra til, at livet og hverdagen føles bra, og at dere har fine sommerdager♥

De siste ukene har jeg tilbragt med familie og venner, alt annet har blitt lagt på hylla, jeg kan ikke huske sist jeg trente eller ikke spiste godteri på kveldene, men sånn skal en sommer være med sine kjære, tenker nå jeg. Det har ikke engang vært rom for å sove alene, jeg har blitt passet på av både store og små, så mange fine hjertevarmere jeg har rundt meg altså.

Processed with MOLDIV

Processed with VSCO with a6 preset

Vi har klirret i glass og i hjerter, danset på bord og stoler, hoppet på trampoline, spilt kubb og ryktet går, gått tur til fallent hus og hatt vannkrig, lagt oss både tidlig og sent, jeg har klart å bli solbrent som helst, og fått fregner på nesa jeg aldri har sett magen til. De varmeste sommerdager, vakreste solnedganger og det beste selskapet som finnes, og alt dette i en tid jeg har forsvunnet, rotet meg bort i meg selv, og ikke makter tanken på en fremtid. Takk takk takk, takk gud for kjærligheten, for familie og for venner, og øyeblikkene vi lager sammen, de som spesielt akkurat nå er livsviktige.

Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV

Jentene mine overrasket meg stort, de kan det å skjemme bort og få rikkisen på bena igjen, og selv uten å være på samme sted, klarer de å være der og pleie både hjerte, sjel og kropp. Girlsa mine altså, de overrasket med spa, og jeg fikk dele opplevelsen med et av de fineste selskapene jeg kan tenke meg; mamma, som de også hadde spandert på, og den eldste søsteren i flokken. For en ettermiddag vi hadde, og som vi koste oss og slappet av, jeg kan ikke huske sist jeg var så i nuet, og det var så godt å kjenne det at jeg orket å leve noen timer til, det å se kvinnene i mitt liv puste fritt og med ro i sjela, noen timer bare vi sammen med lykken. Jeg kan ikke tro hvor heldig jeg er, tusen takk til my army, my sistahs for tidenes suprise, det er ikke lenger noen tvil (ikke at det noengang har vært det); jeg er virkelig verdens heldigste jente. Så rørt og takknemlig.

Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV

Hva har dere gjort i det siste, og har dere noen planer fremover?

4 tanker om “Lately, sommerdager med hjertevarmere”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s