Lov meg at du savner meg óg

Jeg tenkte jeg skulle dele fra arkivet igjen. Jeg har så mye jeg vil dele med dere, men jeg er redd. Redd for å være for mye eller for lite. Redd for at det jeg skriver er for nært eller for fjernt.

Før visste vi alt, nå vet vi ingenting om hverandre. Det hvis vi ser bort ifra blikkene vi fremdeles veksler de gangene vi møtes i forbifarten og ingen andre ser oss, i all vår hemmelighet. Blikkene som minner oss på hva kjærlighet er og at den fremdeles lever i oss.
Størst av alt er kjærligheten. Vi lovet hverandre å aldri komme tilbake til hverandre, men vi ble så mye større enn det. Vi står i en runddansen som ser ut til å aldri ta slutt, men så har det seg sånn at så lenge det er deg jeg danser med kan jeg gjerne danse litt til. Det er når det er oss to i all vår hemmelighet at vi ikke trenger å late som. Du trenger ikke late som at du ikke elsker meg og jeg trenger ikke å late som at jeg ikke elsker deg. Vi kan minne hverandre på at vi ikke har glemt hverandre, vi bare later som. Jeg glemmer deg aldri. I all vår hemmelighet får vi komme hjem: hjem til roen og hjem til deg. Det er jo fremdeles sånn, at når hjertet ditt slår i takt med mitt finner jeg meningen med livet .

Snart, snart danser vi ikke lenger. For selv om vi fortsetter å finne sammen, så vet vi begge at det ikke skal bli oss to. Vi må slippe taket. Om ikke i natt, så kanskje i morgen.
Snart vet vi enda mindre, enda mindre om hverandre. Snart vet de mer om oss enn det vi gjorde, og vi blir bare to fremmede forbipasserende med hjerter som faller titusen fot i det dine øyne finner mine. Snart er det som om minnene vi bærer mellom oss, det vi skapte og var aldri fantes.

Kjærligheten er altoppslukende, den er barnlig og kaotisk. Like mye som den er livsviktig kan den også være ødeleggende; Om ikke kjærligheten, så konsekvensene av å la seg føle på den. Men kjærligheten er også vakker, alltid vakker. Den er så ektefølt og blottlagt.

2 tanker om “Lov meg at du savner meg óg”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s