No reason to stay, is a good reason to go

Hei, hvordan har du det?

De siste dagene har jeg vært i København på venninnetur. Vi bestilte billetter og hotell natt til onsdag, og satt på flyet allerede torsdag. Noe som tydeligvis har blitt min nye greie, nå som jeg trenger å føle meg levende så ofte jeg kan.

Processed with VSCO with a6 preset

Det ble fine dager der borte og vi koste oss fra morgen til kveld. Du København, du København. Hvis dere har fulgt meg en stund kjenner dere kanskje til min kjærlighet for storbyene. Så mange inntrykk og måter å bli inspirert på. Jeg ble helt forelsket.

Processed with VSCO with a6 preset

Vi var innom en hel del butikker, og jeg kan virkelig sette pris på fokuset flere har på kvalitet og bærekraft. For en atmosfære! Sykler med kurver og sjel. Jeg ble sjamert. Vi spiste mye mat, og det var enkelt å finne god plantebasert mat og ikke minst glutenfrie alternativer til venninnen min. Dere skulle smakt pannekakene.. og snickersen.. og bountyen.. og juicen.. Jeg kunne blitt i noen tiår til!

Processed with VSCO with a6 preset

Takk for at du ga meg en pause, København.

6 tanker om “No reason to stay, is a good reason to go”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s