Ei hand å holde i

Denne helgen har jeg kost meg i hovedstaden, som vanlig i godt selskap både av venner og familie. Tre av mine favoritter har hatt bursdag, alle på hver sin dag. Det finnes ingen større gave enn å gi, det fikk jeg igjen bekreftet. De ble så glade, og derfor ble jeg så glad. De overøser meg med så mye kjærlighet at jeg nesten sprekker i det jeg må tusle ut døren for å reise videre til andre favoritter.

Tante Rikke. Tenk at jeg, som ikke er stort mer enn bare et menneske. Med et slående verkende hjerte og en ryggrad tøyd og bøyd. Tenk at jeg får lov til å være superhelt, tryggheten deres. En hånd å holde i, en stemme å sovne til. Min hittil livs viktigste oppgave og største ære.

2 tanker om “Ei hand å holde i”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s