Ukens siste

Endelig fredag!! My favorite day evah. Hvordan har dere det? Håper dagen er solfylt på alle måter.

Denne dagen symboliserer så mye godt, for meg er det ukens siste dag med trening, for mange er det forståelig at det høres merkelig ut, for som oftes er trening ved siden av skole og jobb en selvfølge, men for meg er det noe så stor at det gir meg samme følelse som dere føler når dere er ferdig med en travel uke med skole og/eller jobb og endelig har en fri dag eller tre, og jeg kan innta helgen meg goood samvittighet, noe vi kan uansett om vi har trent, vært på skolen eller i jobb, eller ei!! viktig, viktig, noen ganger er det nok i seg selv å holde seg i live, og det første jeg skal gjøre etterpå er å handle inn chips og sjokkis og i kjent stil rulle inn i fredagskvelden og helgen, og se hva den har å by på.

Processed with VSCO with a6 preset
Processed with MOLDIV
 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s