Trondheim

Jeg er tilbake etter en langhelg i Trondheim og har hatt det veldig fint. Hvordan har du det?

Jeg besøkte først og fremst kusinen min, men rakk også innom tvillingbroren min og hans samboer. Det er alltid så godt å se dem igjen! Vi har spist oss gjennom helgen og benyttet oss av all den gode veganske maten Trondheim har å tilby. Det har vært så fint!

Processed with VSCO with b1 preset

Det skjer sjeldnere at jeg skriver om hvilke konsekvenser en helg som denne har på kroppen. Det føles litt for nært å dele akkurat nå, først og fremst fordi jeg så inderlig skulle ønske at det ikke var sånn. Jeg hadde blitt bedre, men pushet grensen for langt. Jeg gapte over for mye for tidlig i bedringsprosessen. Jeg har ikke vanskelig med å forstå hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde, fordi jeg tror at de fleste ville gjort det samme hvis de etter mange år med energiunderskudd opplevde overskudd, og en sjanse til å leve igjen. Likevel har dette påvirket selvbildet mitt og jeg vegrer meg til å skrive om at jeg er syk, fordi jeg ikke vil at det skal definere meg. Men jeg er syk og mitt løfte er å være ærlig med dere. Jeg vil ikke at du skal føle deg utilstrekkelig når du leser ordene mine, derfor må jeg vise meg menneskelig.

Nå skal jeg hjem en liten tur for å bli tatt vare på. Jeg er ikke der jeg ønsker å være og trenger hjelp for å komme meg dit. Nå skal jeg hvile til jeg er klar for livet igjen.

7 tanker om “Trondheim”

  1. Åh ❤ Dyktige, varme, nydelige Rikke, du er så innmari flink til å sette ord på det. Jeg er glad du er ærlig og deler tanker rundt sykdommen også. Hvil deg godt en stund nå. Klem

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s